Engel Kellerbier Hell

Frisk og velsmagende med fin gær, der er glat og blød på ganen. Perfekt integrerede humle fra Spalter Perle, Spalter Magnum og Spalter Select sikrer en finesserig smagsfinale. Modnet lang og kølig i dybe kældre.
 
 

Bitterhed

Engel Hefeweizen Hell

Vores friske, frugtige Engel Hefeweizen Hell er en overgæret ølspecialitet med en uforlignelig frisk aroma. Brygget af gylden gul hvede, harmonisk og perfekt i smag.

 

Bitterhed

Engel Hefeweizen Dunkel

En fantastisk, maltet krop giver vores traditionelle mørke Hefeweizen sin karakteristiske smag. Denne chokoladefarvede hvedeøl kombinerer en frisk aroma og frisk smag og giver den en behagelig og harmonisk afrunding.

 

Bitterhed

Engel Bock Dunkel

Betydelig, kraftfuld og fuld af smag. En rigtig fest for smagsløgene. Kraft koncentreret i munden og temmet af elegance. Fin, krydret eftersmag med en note af karamel.

 

Bitterhed

Engel Naturradler

Den ideelle balance mellem citronsaft, appelsin og naturligt ufiltreret Engel-øl. En naturlig, frugtagtig, syrlig forfriskning, der samler det bedste.

Blandet drik, 55% citronlimonade og 45% øl.

 

Bitterhed

Engel Naturradler alkoholfri

Ren forfriskning til sport eller fritid: naturlig, kalorifattig, rig på vitaminer, ikke-alkoholisk og isotonisk. Forfinet med naturligt citronsaft.

Blandet biodrink, 50% øklogisk citronlimonade og 50% økologisk øl.

 

Bitterhed

Engel Aloisius

Klassisk, urbayerisk Märzen med en blød og mild smag. Vidunderligt smagsvolumen med en fin krydret finish. Et ravfarvet øl lavet af Hohenloher specialmalts, der virkelig er brygget til englenes tunger.

Fås kun til vores oktoberfester.

 

Bitterhed

Aktien Zwick’l

En økologisk ufiltreret øl med en mild smag af malt og en flot karamelfarve.

 

Bitterhed

Fuglsang Black Bird

Black Bird er Fuglsangs gyldne klassiker. Den dufter friskt og en anelse syrligt af humle, og det er også humlen, der giver øllet den karakteristiske smag – tør med en diskret antydning af frug

König Ludwig Dunkel

Øllen er fremstillet ved hjælp af den traditionelle brygningsproces – i en kobberpande. Den mørke bygmalt giver øllen sin typiske farve og skaber en karamellignende smag. I kombination med de bedste aromahumler skabes en drikkelig øl med en let bitter smag.

 

Bitterhed